ZAJAMČENA ČISTOĆA KOZMETIKE

Za stvaranje prirodnih proizvoda koji jamče visoku učinkovitost.

PURA KOSMETICA  je profesionalna linija zamišljena kao skup biljnih sastojaka koji omogućuju učinkovite i njegujuće tretmane. Proizvodi PURA KOSMETICA su idealan izbor za one kojima je u središtu zdrava i njegovana kosa.

Naš cilj je osigurati da čistoća prirodnih sastojaka i njega zajedno s iznimnom kvalitetom uvijek djeluju u sinergiji poštivajući klijente i njihovu kosu. Priroda nam daje na raspolaganje čitav spektar hranjivih tvari čije blagodati možemo iskoristiti za našu dobrobit.

Proizvodi PURA KOSMETICA polaze od ideje da je prirodnost jedna dragocjenost na koju smo osobito osjetljivi. Odabrati PURA KOSMETICU znači preferirati dvostruku djelotvornost proizvoda. Profesionalnost visoke kvalitete koja garantira učinkovitost i djelotvornu njegu.

S PURA KOSMETICOM tvoja kosa je njegovana, sjajna, no povrh svega poštovana.

ZELENA KOZMETIKA

Formula razvijena da bude osjetljiva i prijateljska prema koži.

PURA COSMETICA je razvila djelotvorne formule za dubinsko hranjenje i obnavljanje  uz puno poštovanje prema koži i kosi.

PURA KOSMETICA pridaje veliku važnost ne samo zajamčenim rezultatima proizvoda nego i njihovom sastavu. Zbog toga, svakodnevno izabiremo koristiti ekstrakte i odabrane prirodne sastojke bez dodavanja  štetnih i agresivnih komponenti.

PURA COSMETICA  proizvodi su bez, SLS, SLES, PARABENA i FORMLADEHYDA.

SLS (Sodium laureth sulphate) i SLES (Sodium laureth ether sulphate) su često korišteni u deterdžentima koji se koriste prilikom pranja. Izostavljanje sulfata jamči nježno pranje kose i kože.

PARABENI su konzervansi koji služe za očuvanje proizvoda duže vrijeme. Izostavljanje parabena omogućava primjenu proizvoda i na klijentima alergičnim na ovaj sastojak.

FORMALDEHYDI njihovo izostavljanje osigurava bolju brigu o ljudskom zdravlju i okolišu.

PURA KOSMETICA PRIRODNI MIX

Ulažemo u traženje najboljih aktivnih sastojaka, bez da ih mijenjamo.

Naš laboratorij za istraživanje razvio je jedinstvenu formulu koja krasi sve proizvode PURA KOSMETICA: mix goji bobica i aromatičnog drveća za dubinsku njegu i hranjenje kose.

U bazi svih proizvoda PURA KOSMETICA nalazi se prirodni mix osmišljen u našim laboratorijima, u svrhu zaštite i hranjenja kose kako bi ona uvijek izgledala i bila mladolika i zdrava.

Mješavina ekstrakata drveta oraha, rogača, trešnje jamči ispravno hranjenje kose, dok ekstrakt goji bobica, doista najjači sastojak cijelog mixa, osigurava snažni antioksidans efekt.

Goji bobice, osim kvalitetnih kozmetičkih karakteristika imaju također visoka hranjiva svojstva. Stanovnici Tibeta zovu ih „voćem dugog života“ i neizostavne su u ishrani najdugovječnijih ljudi na svijetu.

GOJI BOBICE

Imaju anti-age svojstva, štite kosu od UV zračenja i sprječavaju uništavanje stanica. Bogate su hranjivim svojstvima. Sadrže 6 vitamina, 21 vrstu minerala i 8 različitih polisaharida.

DRVO ORAHA

Sadrži hranjive sastojke kao što su fosfor, kalcij, željezo, kalij, cink i bakar na koje se  nadovezuju vitamini A, B1, B6, F, C i P. Daje kosi jakost i nježnost sprečavajući njezino opadanje. Uz to sadrži vlastite detoksikante i doprinosi produljenom zadržavanju boje i prirodanom sjaju kose.

DRVO TREŠNJE

Bogato vitaminima i detoksikacijskim elementima, ekstrakt trešnje daje volumen i sjaj kosi preko svojih hranjivih i anti-age svojstava. Sadrži minerale kao što su kalij i magnezij i vitamine A i C.

DRVO ROGAČA

Njegovi plodovi su bogati vlaknima, vitaminima A, D, B1, B2 i B3 i mineralima kao što su kalcij, kalij, bakar i magnezij. Ekstrakt drveta rogača pomaže u sprečavanju odumiranja kose zahvaljujući svojim hranjivim i umirujućim svojstvima.

EFIKASNOST I KONTROLA

Sastojci koji se nalaze u našim proizvodima prolaze najstrože kontrole koje jamče najveću kvalitetu.

Testiranja osiguravaju da svaki proizvod PURA KOSMETICA bude odgovarajući ponajprije dermatološki, a zatim i u odnosu na strukturu vlasi i kože kako bi jamčili efikasnost i nježnost.

PURA KOSMETICA je tvornica certificirana po ISO standardima.

Ovi certifikati daju sigurnost krajnjem korisniku da postoji maksimalno nastojanje od strane PURA KOSMETICE kako bi se postigla najviša kvaliteta svih tvorničkih procesa: komercijalnih, nabave, proizvodnje, projektiranja, održavanja, alata i strojeva, primarnih sastojaka, rada.

Svaki dan proizvodimo naše proizvode uvažavajući procedure za kvalitetu pomno planirajući svaki korak unaprijed.

Visoka kvaliteta koja nam dopušta da budemo certificirani ogleda se u:

  • Točno i strogo kontroliranim primarnim sastojcima visoke kvalitete
  • Istraživanje sastojaka posljednje generacije
  • Testiranje proizvoda prema europskim i međunarodnim normama
  • Interni mikrobiološki laboratorij koji kontrolira svaku seriju proizvodnje (lot broj) i zadovoljavanje CHALLANGE TESTA
  • Odjel za regulativu koji osigurava kontrolu i usklađivanje sa specifičnim regulativama različitih zemalja svijeta
  • Sistematska kontrola svih proizvodnih serija (lotova proizvodnje) kako bi se osigurao visoki standard kvalitete
  • Sposobnost da certificiramo proizvode po cijelom svijetu